Home / Unieke kookcursus en taalcursus

Unieke kookcursus en taalcursus

Dolce Vita 2
Ontdek de Italiaanse keuken in Emilia Romagna met de chefkoks van restaurant Al Vecchio Convento met een unieke kookcrusus en taalcursus in Italië! Het speciale Dolce Vita-pakket bestaat uit ‘s-ochtends een taal- of kookcursus 7 overnachtingen, ontbijtbuffet, 4-gangendiner en diverse excursies.


Kookcursus en taalcursus

Ochtendprogramma. Maandag tot en met vrijdag: kooklessen of taallessen gedurende de ochtend. Een ideale combinatie voor mensen die samen op vakantie willen gaan maar die verschillende interessen hebben en niet per se hetzelfde programma willen doen.

  • Gasten die hebben gekozen voor kooklessen. Elke ochtend kookles met de chefs van de “Al Vecchio Convento”.
  • Gasten die hebben gekozen voor de taallessen. Elke ochtend taalles in de internationale school voor buitenlandse studenten “Language School Academy Olmo”.

Middagprogramma maandagmiddag: bezoek aan het dorp en de locals. dinsdagmiddag: wijnproverij bij een lokale wijnproducent. woensdagmiddag: bezoek aan het kleinste vulkaan van Italië; ‘s avonds dorpsfeest in het hotel donderdagmiddag: excursie naar Faenza en bezoek Keramiekmuseum. vrijdagmiddag: wandeling/trekking in het nationale park. zaterdag: gehele dag bezoek aan Ravenna met gids. zondag: ontbijt en vertrek Prijs € 1.099,- (*) * p.p. op basis van 2 personen. Toeslag een persoonskamer is 10%


Wat is wel in de prijs inbegrepen?

  • Prijs per persoon op basis van logies in een tweepersoonskamer.
  • 7 x diner (4 gangen exclusief drank) en 5x lichte lunch.
  • Aanwezigheid Nederlandssprekende vertegenwoordiger van de “Smaak van Italië”.
  • Museumkaartjes in Faenza en Ravenna.

Startdata: Zondag 17.04 t/m zondag 24.04 Zondag 19.06 t/m zondag 26.06

Wat is niet in de prijs inbegrepen?

  • Drankjes behalve de welkomsaperitivo
  • Lunch op zaterdag in Ravenna.
  • Transfer op zondag van de luchthaven naar het hotel (ook bij vertrek van het hotel naar de luchthaven);

Als u op zondag (namiddag) in Forli per trein aankomt en op zondag vanuit Forli per trein vertrekt, dan is de transfer naar/van het hotel kostenloos. Wij raden u echter aan om een auto te huren zodat u wat vrijer bent om wat extra uitstapjes te kunnen maken.

                                                             Klik hier om de Dolce Vita week te boeken!